Goede doel – Rhino Obstacle Run

Deelname aan de Rhino Obstacle Run is een te gekke uitdaging, maar daarbij steun je ook het goede doel. De 13 Lichte Brigade steunt het goede doel en per inschrijving (op de 10KM) gaat hier € 8,50 naar toe!

Dit jaar steunen wij: Staan voor een veteraan én Jeugdfonds Sport Limburg.

In het teken van saamhorigheid, steunt de Rhino Obstacle Run in 2020 twee bijzondere goede doelen. We ondersteunen oud sergeant van 13 Lichte Brigade en Jeugdfonds Sport Limburg.

Onze oud-collega leidt aan een zeldzame ziekte. Hij heeft een tumor in zijn hersenstam die in Nederland nagenoeg niet te behandelen is. Als Rhino Obstacle Run steunen wij hem voor onder andere het experimentele en peperdure Amerikaanse medicijn dat hem weer hoop kan geven. Daarnaast werd hij na een uitzending naar Afghanistan in 2010 gediagnosticeerd met PTSS.

Ook gaat een deel van de opbrengst naar Jeugdfonds Sport Limburg, die het mogelijk maakt dat kinderen en jongeren uit gezinnen met weinig financiële mogelijkheden toch kunnen sporten zodat er geen kind (letterlijk) aan de zijlijn staat.

Van elk Rhino Obstacle Run ticket gaat 8,50 euro naar deze goede doelen. Mocht je zelf nog iets extra’s willen/kunnen doneren, dan kan dit via: https://www.doneeractie.nl/staan-voor-een-veteraan/-40498